SOLE COMMERCE

  • KRIPTIRANE MEMORIJE

    sve vrste kriptiranih memorija

  • METEO STANICE

  • KAMERE SPECIJALNIH NAMJENA

  • SISTEMI ZAŠTITE

  • TERMOVIZIJA

  • NOVAERUS

    pročišćivači zraka

Tvrtka SOLE-COMMERCE d.o.o. je distributer i sistem integrator različitih sustava tehničke zaštite, videonadzora sa softverskom i forenzičkom analitikom, sigurnosnih barijera za zaštitu osoba i imovine, vatrodojave, plinodojave i alarma, različitih vrsta termalnih kamera i termalnih pištolja te sustava za rano otkrivanje požara. Posjedujemo ovlaštenu zaštitarsku licencu MUP-a.

Poseban segment naše kompanije je orijentiran na rješanja koja se primjenjuju u prometu gdje se sofverskom analitikom radi prepoznavanje registarskih oznaka, brojanje i kategorizacija vozila i sl. U svojem proizvodnom procesu radimo na razvoju i implementaciji naših rješenja za brojanje i kategorizaciju vozila putem senzora i led pokazivača brzine kao i georeferentno snimanje prometnica. U mogućnosti smo izraditi posebna rješenja po zahtjevu svakog pojedinog korisnika.

Možemo se pohvaliti uspješnom instalacijom, implementacijom i održavanjem meteoroloških stanica diljem Hrvatske i BiH. U segmentu meteo stanica pokrivama nebrojeno puno kategorija od prometa , detekcije udara groma, obrane od požara i poplava do jednostavnih meteoroloških stanica. Posjedujemo mnogo uređaja za mjerenje kvalitete zraka.

Orijentirani smo na to da su naši proizvodi modularni, mobilni i lako prenosivi s lokacije na lokaciju.

Važan dio našeg proizvodnog i distributivnog sustava uključuje i kriptirane uređaje za zaštitu i unaprijeđenje sigurnosti podataka te sve ostale vrste memorija različitih kapaciteta.

Uz sve navedeno posjedujemo široki asortiman LED rasvjete, panela i sl.

Vršimo nabavku i postavljanje optičkih kablova i svu vrstu mrežne opreme.

Također izvodimo sve vrste elektroinstalacija jake i slabe struje.

Za sve navedene sustave i usluge pružamo mogućnost vlastitog ovlaštenog servisa i održavanja instaliranih sustava.

Više od dvadeset godina uspješnog poslovanja i želje za što boljim i kvalitetnijim rješenjima za naše korisnike.

Usredotočeni smo za pronalaženje pravog rješenja za svakog pojedinog korisnika te se u potpunosti posvećujemo zadovoljstvu istih.

Obratite nam se s povjerenjem!